Draag je masker, het is modieus!

Een van onze grootste krachten als mens is ons vermogen om ons aan te passen aan veranderende en uitdagende situaties. Ongekende en vreemde tijden, zoals deze pandemie, worden al snel “The New Normal”. Het duurt niet lang voordat we oplossingen vinden om door te gaan en ons leven op de best mogelijke manier te leven, zelfs als er beperkingen zijn op wat we kunnen doen.

Een van de manieren waarop we zijn veranderd is hoe we ons uitdrukken. Toen de pandemie begon, leidde de toegenomen vraag naar maskers en het daaropvolgende tekort ertoe dat mensen lichtblauwe medische maskers droegen. Naarmate de tijd verstreek, realiseerden steeds meer ontwerpers en modehuizen zich dat maskers een kans waren voor nieuwe expressie door middel van mode. En nu, een paar maanden later, is je masker net zo goed een onderdeel van je outfit als andere dingen.

In de blog van vandaag gaan we je een paar maskers laten zien die je kunt overwegen om deel uit te maken van je outfit. Ze variëren van ingetogen tot in-your-face. Dus, wat je stijl ook is, er zal iets voor je zijn.

Ondergewaardeerd en modieus

In de afgelopen 2 jaar hebben we meer en meer merken gezien die het NASA-logo in hun ontwerpen verwerken. NASA spreekt tot onze verbeelding, het spreekt tot wat wij als mensen kunnen bereiken als we samenkomen met een gemeenschappelijk doel. NASA heeft mensen op de maan gezet, en toen we nog jonge jongens en meisjes waren droomden we er allemaal van om op een dag astronaut te zijn, in de ruimte, met een blik op de aarde. Voor de meesten van ons zullen onze voeten stevig op deze planeet blijven staan, maar met een NASA-masker kun je een beetje van die droom in leven houden.

Het OK-teken. Universeel begrepen, ingetogen, en bijna onder de radar vliegend. Voor degenen die op zoek zijn naar iets dat basic maar niet simpel is aan hun outfit, is dit het perfecte masker. Het kleine ontwerp laat zien dat je je bewust bent van je kledingkeuze, maar dat je er niet opvallend mee wilt doen. Het teken is de laatste tijd steeds populairder geworden en past bij bijna elke outfit die je je kunt voorstellen. Als je op zoek bent naar modieuze, maar ingetogen maskers, dan is dit de juiste keuze voor je.

Maar misschien ben je op zoek naar iets meer dan een klein handsymbool. Je houdt ervan om wat kleur in je leven te hebben en je stopt nog steeds om de rozen te ruiken als je de kans krijgt. Als jij dit bent, is dit masker perfect voor jou. Het kleurrijke, maar minimalistische rozen-ontwerp schreeuwt niet ‘kijk naar mij’, maar toont wel je liefde voor de kleinere dingen in het leven.

Het originele gezichtsmasker

Als je ooit een western hebt gezien, weet je dat er een ‘origineel’ gezichtsmasker is. Voor de tijd van de maskers van medische kwaliteit leefden de mensen in een wilde en ruige omgeving. Omgevingen waar een zandstorm uit het niets kon komen en je een masker nodig had om je gezicht te beschermen. Het masker van keuze? Een bandana. Nu leven we niet meer in die tijd, maar we romantiseren ze nog steeds. Met dit bandana geïnspireerde masker, kun je een klein beetje cowboy aan je leven toevoegen.

Hou afstand, alsjeblieft.

Als iemand dichtbij genoeg staat om zich door dit masker te laten beledigen, staat hij waarschijnlijk te dicht bij je. Dit masker is perfect als je je gevoelens kenbaar wilt maken aan mensen die de 1,5 meter negeren. De krijtstrepen op dit masker lijken op gewone krijtstrepen van een afstand, maar als je dichterbij komt, zul je zien dat ze F*ck You zeggen. Maar wees gewaarschuwd, het dragen van dit masker geeft je veel aandacht, dus wees er klaar voor.

Hopelijk heeft dit artikel je een paar manieren laten zien waarop maskers net zo modieus kunnen zijn als elk ander stuk dat je draagt. En hopelijk zullen meer mensen zich geïnspireerd voelen om hun maskers ook te dragen, zodat we op een dag terug kunnen gaan naar het oude normaal. Kijk voor meer mode-inspiratie op Needen.nl.

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top