Ho Ho Ho! Kerstmis staat voor de deur!

December is begonnen en Kerstmis staat voor de deur. Dit is het moment waarop warme gevoelens opkomen en je meteen denkt aan gezellige avonden met je geliefden voor de kerstboom. 

Essentieel voor deze tijd van het jaar is zeker de beroemde kersttrui. Als je er nog geen hebt, maak je dan geen zorgen. Bij Needen hebben we niet alleen één, maar meerdere oplossingen voor je. Hieronder vindt je vier verschillende kersttruien en een gezellige sjaal. 

Of je nu op zoek bent naar een kersttrui voor op kantoor of om kerstavond met je gezin te vieren, er is in ieder geval één item bij Needen dat perfect bij je past.

De kerstfanaat

De kerstkleuren mix van groen, wit en rood is een krachtige herinnering aan Kerstmis. Als perfecte match hebben we een trui waarop Yo Ho Ho staat met daaronder een coole kerstman, die een zonnebril en een geruite jas draagt. Het bijzondere aan het stuk is de zoom, die in een prachtige groene kleur glanst. Dit chique en kleurrijke ontwerp zal je zeker overal een blikvanger maken. 

Het klassieke kersttype

Als je het liever rustig aan doet met je uiterlijk, dan is deze trui precies goed voor je. Combineer hem met een blauwe of zwarte spijkerbroek en laat de trui schitteren met zijn kleur en de schattige rendieren op je. Met dit kledingstuk kun je niet alleen je familie met kerstmis verwelkomen, maar hem ook dragen terwijl je op de bank ligt te relaxen.

De kerstliefhebber

Ben jij een van die mensen die niet kunnen wachten op Kerstmis en die het een beetje kitscherig en flitsend vinden?  Laat je partner glimlachen als ze je in deze trui zien en laat de mensen zien dat je een kerstliefhebber bent. Ik bedoel, wie kan een schattig klein katje in een kerstmutsje weerstaan? Verspreid de kerstgedachte om je heen!

De tijdloze kersttrui

Voor het geval je niet het type bent dat rendieren op z’n trui draagt, hebben we een vrij eenvoudig stuk voor je. Een donkerblauwe kersttrui met sneeuwvlokken en lieve kerstmannetjes erop met een stijlvolle rode streep. De kerstmotieven zijn zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het kledingstuk te zien. Ben je al verliefd geworden op dit stuk? Wij wel!

Klein maar krachtig

Voor sommige mensen is een kersttrui gewoon te veel en ze dragen liever iets kleiners of discreter. Wij hebben het perfecte kledingstuk voor jou, dat je ook kunt zien als je met een gesloten jasje door de straten loopt. Deze gezellige kerstsjaal in de mooie combinatie van groen, wit en rood met rendieren erop kan al snel de jouwe zijn!

Dit zijn onze hoogtepunten voor de kerstdagen van dit jaar. We zijn er zeker van dat je je kunt herkennen in een van onze producten. Mis deze kans niet en bekijk onze website Needen.nl.

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top