Mumbles: Je volgende beste vriend

Herinner je je favoriete knuffeldier nog van toen je een klein kind was? Of misschien had je een deken waar je niet zonder kon slapen?

Kinderen vormen diepe connecties met hun knuffeldieren. Ze geven ze een warm en veilig gevoel. Hun speelgoed wordt hun beste vrienden, en het verlies ervan kan een stressvolle ervaring zijn. Zowel voor de kinderen als voor de ouders. 

Als je je kleintje een nieuwe beste vriend wilt geven die ze overal mee naartoe kunnen nemen, denk dan eens aan een aantal van deze knuffeldieren en dekens die we bij Needen hebben.

Zippie 

Zippie de Uil is een van onze favoriete knuffeldieren. Ze is altijd slaperig en klaar voor een dutje. Haar zachte vacht maakt haar een perfecte nachtelijke metgezel voor je kind. Geen slapeloze nachten meer en ze zullen snel een nieuwe beste vriend hebben. Zippie komt mee op de grootste avonturen en geeft altijd een gevoel van thuis.

Mumbles 

Mumbles de Hond is een super trouw beestje. Hij zal je nooit verlaten en waakt over je als je slaapt. Hij is van nature nieuwsgierig en houdt ervan om de wereld met je te verkennen. Een dagje naar de kleuterschool, een bezoek aan oma en opa of een speelafspraakje met een vriendinnetje, Mumbles staat altijd voor je klaar. Net als Zippie heeft Mumbles een ongelooflijk zachte vacht die perfect is om te knuffelen.

Monkey  

Knuffel met Monkey. Dit zachte dekentje houdt je warm en veilig als je diep slaapt. Hij komt met je mee tijdens het slapen en geeft je overal een beetje meer het gevoel dat je thuis bent. Neem Monkey mee tijdens lange reizen in de auto en droom weg.

Pinky

Soms wil je meer meenemen dan alleen je favoriete knuffeldier. In dat geval is Pinky het Konijn je beste vriendin. Pinky is meer dan een speeltje, ze is een rugzak. Ze kan overal waar je gaat snoep, drank of zelfs je broodtrommeltje meenemen. Pinky is de perfecte schoolkameraad, ze past op alles wat je overdag nodig hebt.

Rudolph

En nu Kerst dichterbij komt, hebben we het perfecte speelgoed voor je kinderen. De meest trouwe vriend van de kerstman is bekend. Beroemd over de hele wereld. Rudolph het rendier met de rode neus. Dit jaar vind je Rudolph onder je kerstboom. Hij kan zelfs in je kousen zitten, want zo groot is hij niet. Beleef de kerstmagie en voel de liefde met Rudolph.

Heb je je beste vriend al gevonden? Misschien is een van onze andere knuffeldieren of dekens beter voor je. We hebben er genoeg! Bekijk onze Mumbles collectie op needen.nl.

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top