Wat te dragen op oudejaarsavond!

Je kunt wel zeggen dat dit jaar geen typisch jaar was. We hebben ons anders gevoeld, en soms eenzaam door de pandemie. Daarom zullen de vieringen dit jaar nog zinvoller zijn. Als je van plan bent om je vrienden te ontmoeten op een Zoom call, of gewoon om tijd thuis door te brengen met je familie wachtend op middernacht, dan hoef je je niet al te veel zorgen te maken over je outfit!

Echter, het aankleden en tijd besteden aan je make-up kan een leuke manier zijn om iets voor jezelf te doen en te doen alsof de situatie normaal is. Dus, kleed je aan en vier deze oudejaarsavond! 

De kleine zwarte jurk

 In de jaren ’20 werd de kleine zwarte jurk een symbool van innovatie, omdat het de manier waarop vrouwen zich kleden veranderde. In tegenstelling tot de stijfheid en de beperkingen van de Victoriaanse tijd, werd het zwarte jurkje dat Coco Chanel introduceerde plotseling zowel een symbool van elegantie als van comfort, waardoor het vrouwelijke silhouet veranderde.

Daarom denken we dat dit iconische en tijdloze stuk de perfecte pasvorm zou zijn voor oudejaarsavond. Deze jurk is gemaakt van comfortabel en rekbaar materiaal. Het eerste model is lichtelijk geopend aan de voorkant, waardoor de huid delicaat te zien is, terwijl het tweede model een delicate halslijn heeft, en het is gemaakt van zacht fluweel. Kies degene die je het mooist vindt!

Door het te combineren met een paar hoge hakken krijgt je de touch die je nodig hebt zonder al te opzichtig te zijn. Ook kun je een paar glanzende en heldere oorbellen toevoegen en je bent klaar om te gaan!

Top en rok voor een sexy stijl!

Waarom zou je overwegen om een leren rok te kopen en geen jurk voor NYE? Laten we eerlijk zijn. We houden er allemaal van om ons op een chique manier te verkleden om uit te gaan. Maar de klassieke jurk heeft zijn nadelen: Het is meestal ongemakkelijk, vooral als je hoge hakken draagt. Dus, als je op zoek bent naar iets praktischer en verleidelijker, dachten we dat je misschien wel van deze eenvoudige en stijlvolle outfits zou houden.

Ons eerste voorstel is een lovertjes top met één mouw, makkelijk te dragen en sexy tegelijk gecombineerd met een korte leren rok. Het heeft een ritssluiting, waardoor het super makkelijk te dragen is! De leren rok is een tijdloos stuk. Het wordt beschouwd als een van de oudste kledingstukken in de geschiedenis en werd in de jaren ’80 belangrijk in de mode-industrie, toen het terugkwam en iconisch werd. 

De tweede suggestie is een combinatie van dezelfde top in het zwart, gecombineerd met een fluwelen rok. Een veelzijdig kledingstuk en elegant tegelijk. Dit kledingstuk lijkt op de oude oorsprong, maar vindt zijn oorsprong in Spanje en vervolgens in Italië in de Renaissance, toen het een symbool van macht en status was. Het dragen van dit kledingstuk met hoge hakken of met platte schoenen zou je taille kunnen accentueren en je het gevoel kunnen geven een prinses te zijn!

Lange jurk met hoge hakken 

Het is interessant hoe de dingen in de loop van de tijd evolueren en veranderen. Het is echter moeilijk om van oude gewoontes af te komen. De jurken met hoge hakken zijn een symbool van tijdloze elegantie gebleven. Of het nu gaat om een korte of een lange jurk, dit soort jurken is nooit uit de mode. Onlangs gedragen door Meghan Markle, respecteert het ook de strenge koninklijke dresscode! 

Onze suggestie is om deze donkergrijze jurk te combineren met een lange jas en een handtas om klaar te zijn voor een belangrijk diner met je geliefden, of om de zwarte jurk te dragen voor een nacht met je vrienden, voor een pakkende en sexy stijl! 

En als je je graag aan de make-up wijdt, waarom voeg je dan niet een verleidelijke en verfijnde touch toe met rode lippen en kattenogen?

We hebben je 3 outfits laten zien om inspiratie op te doen voor oudejaarsavond. Je kunt ze allemaal vinden op needen.nl. Welke vind je het mooist? Laat het ons weten bij @weareneeden.

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top