Stijlvolle en comfortabele homewear

Morgen is het Kerstmis en iedereen begint weer naar huis te gaan, naar zijn of haar familie en vrienden. Hoewel de kerstvakantie dit jaar een beetje anders is door de lockdowns en beperkingen die we in onze respectievelijke landen en steden hebben, is de opwinding nog steeds groot om familie en vrienden weer te zien en gewoon even een pauze te nemen van het werk. En wat hoort er nog meer bij een gezellige vakantie thuis? Ja precies, je favoriete thuiskleding. Soms is er niets beter dan op de bank te gaan liggen en gewoon te ontspannen. Hieronder stellen we een kijkje in huis voor dat niet mag ontbreken in je kast.

Hoodie

Wie kent het niet: iedereen wil die ene overmaatse hoodie die van binnen helemaal gezellig is en waar je gewoon in kan glippen als je het koud hebt. Dit kledingstuk is zeker een van de beste mode-uitvindingen aller tijden. Wij raden deze stijlvolle hoodie van Gildan aan met een koord en kangoeroezak om je handen warm te houden of om kleine spullen mee te nemen.

Joggingbroek

Het volgende stuk dat zorgt voor een gezellige kerstvakantie is de joggingbroek, waarmee u comfortabel kunt ontspannen op de bank. En dat hoeft niet per se te betekenen dat ze te groot en baggy moeten zijn. Vroeger werd een joggingbroek beschouwd als een modezonde, maar de laatste jaren zijn ze zelfs op de designbanen terechtgekomen. Door de toenemende populariteit van joggingbroeken werd de internationale joggingbroekdag in ons leven gebracht, die overigens al snel, op 21 januari, plaatsvindt.

Accessoires

Het begint veel op Kerstmis te lijken – vooral op je voeten. Het enige wat ontbreekt is deze blikvanger. Pimp je homewear outfit met deze sokken en creëer de kerstgedachte op zijn best Met dit accessoire voel je je overal op je gemak.

Tot slot is onze look niet alleen perfect voor thuis, maar ook voor een kerstwandeling met het gezin of voor een snelle boodschappen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is uw warme hoofddeksels zoals deze gebreide muts.

Heeft u uw favoriete homewear al gevonden? Bekijk dan ons brede assortiment en creëer uw individuele outfit bij Needen. Wij hebben de leukste kleding op onze website! Laat ons weten wat uw huisoutfit is op ons instagram @weareneeden

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top