Hoodies voor de perfecte look!

De hoodie is de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Hij is comfortabel, stijlvol en supergezellig. Interessant is dat de hoodie in 1930 door een Amerikaans bedrijf is bedacht om de strenge winters het hoofd te bieden, en van daaruit zijn de mensen begonnen met het dragen van de hoodie om te sporten of voor hun dagelijkse outfits. Maar in feite is het het aangeboren instinct van ieder mens om zelfs een basiskledingstuk of -object op de een of andere manier te verheffen tot iets kunstzinnigers of persoonlijkers.

Mode is op de een of andere manier een uitdrukking van onze persoonlijkheid en ons gedrag. Om deze reden is dit basiskledingstuk geëvolueerd en door de invloed van de culturele beweging werd het in de jaren ’80 een eenvoudig en tegelijkertijd koel kledingstuk, dat onmogelijk te vervangen was. Daarom gaan we deze 3 perfecte hoodies voor u voorstellen!

Urban Classics TB1523

Eenvoud is elegantie. Voor degenen die de voorkeur geven aan vrijetijdskleding, is de bijgesneden capuchon een must-have. Deze hoodie heeft extra brede manchetten op de schouder, naast de siernaden aan de voorzijde. Ook is dit stoere item zeer comfortabel door de zachte stof met de bijpassende koorden.

Dus, stel je voor dat je het draagt om thuis te blijven met een joggingbroek, of om met je favoriete legging te gaan hardlopen! Het is zo veelzijdig dat je niet meer zonder kunt!

 

Mister Tee MT738

 

Als u aan iemand anders dacht en u wilt het perfecte cadeau kopen, moet u dit model overwegen. Deze MISTER TEE hoodie met een mooie print aan de voorkant is een must-have voor elke garderobe. Hij past geweldig en voelt comfortabel aan. Ook zal het uw gevoeligheid en genegenheid weerspiegelen voor degenen die u liefhebt.

Gildan GN925

De basis hoodie bij uitstek. We kunnen er niet genoeg artikelen over schrijven. Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten, zodat u altijd een exemplaar kunt vinden dat perfect voor u is. Wilt u thuis blijven tijdens een koude winteravond? Gildan hoodie. Wil je gaan hardlopen? Gildan hoodie. Wilt u een stijlvolle outfit combineren met een comfortabele outfit en modeaccessoires? Gildan hoodie, natuurlijk!

Laat ons weten welke hoodie je het leukst vindt op ons instagram @weareneeden en heb een mooi begin van het jaar met onze hoodies! U kunt ze allemaal vinden op needen.nl

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top