Trendy outfits voor dit seizoen

Het is voor iedereen een zwaar jaar geweest, maar de mode heeft zijn relevantie in onze dagelijkse routine behouden. In feite hebben mensen op moeilijke momenten het gevoel dat ze meer willen kopen, en dat heeft een psychologische verklaring. Wanneer er een gevoel van onveiligheid is, geven meer bezittingen ons zekerheid en betrouwbaarheid. 

Dus, in het geval dat u denkt aan het kopen van een aantal nieuwe en modieuze outfits om uzelf te verwennen, dit is wat we voorstellen op needen.nl!

Oversized puffer jack en shirt

De puffer stijl werd geïntroduceerd in de jaren ’30 en kwam daarna weer terug in de jaren ’70. In feite verschijnt de mode opnieuw in cycli, en dit gebeurt omdat stijlen ook een deel van een cultuur worden. 

Dit Urban Classics jasje is echt veelzijdig, het houdt je lichaam warm en het kan met veel verschillende kledingstukken gecombineerd worden. Onze suggestie is om het te dragen met deze Gigi Hadid geïnspireerde outfit. 

Het Russell Oxford shirt, gemaakt van 70% katoen, is de perfecte match. Het geeft je een trendy en comfortabele touch. En om het af te maken, kunt u overwegen om deze chino-broek te kopen die gemaakt is met een elastische stof voor het gemak van de beweging. Ga anders voor een zwarte legging zoals Gigi!

Credit picture: Fashion tag

Bomberjack en basic t-shirt

Het is al januari en we weten dat u al vooruit denkt: “Wat ga ik dragen in de komende lente?” Het is een onmiskenbaar feit dat het bomberjack werd gedragen door de militaire dienst in het begin van 1900 en sindsdien, maar net in de jaren ’60 werd het populairder binnen de punkcultuur zoals het werd gepersonaliseerd, zodat het zwarte jasje ook logo’s en foto’s toonde als een teken van een sterke persoonlijkheid en identiteit. Door de invloed van de modernisering paste het zich vervolgens aan aan een eigentijdse stijl.

Deze versie is lichter en is perfect voor de warmere dagen. De bekende muze Hailey Baldwin (Bieber) draagt het vaak om een elegante outfit te creëren die eenvoudig en effectief is. Naast het bomberjack van Urban Classics stellen we voor om het te combineren met dit oversized basic t-shirt van Gildan. En waarom niet, door een zwarte zonnebril toe te voegen.

     

Photo Credit: Who What Wear

Lang bomber jack met broek

Voor het geval dat u liever een nonchalante en formele stijl wilt, hebben we uw rugdekking. 

Een super casual windjack voor stijlbewuste vrouwen is de sleutel. Het jasje presenteert zich met een royale lengte en een verlengd rugpand. Licht gewatteerd en uitgerust, houdt het je beschermd tegen de wind. Gedragen door Meghan Markle voor haar buitenwandelingen, voeg een spijkerbroek en witte sneakers toe en je bent klaar om naar buiten te gaan!

PHOT CREDIT: Popsugar

Dit zijn de 3 outfits die we voorstellen voor het komende seizoen, laat ons weten wat je denkt bij @weareneeden en ontdek al onze outfits bij Needen.nl

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top