Internationale Sweatpants Dag: Onze keuzes

Het is alweer het begin van een nieuw jaar en International Sweatpants Day is er weer. Zoals je misschien weet, is het precies vandaag. Een datum waarop de joggingbroek niet in de schaduw hoeft te staan, maar kan schitteren door zijn comfort, nonchalance en praktische nut.

Destijds waren sweatpants nog een modezonde en werden ze meer gedragen door rappers, gangsters of gespierde mannen. En toepasselijk verklaarde Karl Lagerfeld ooit tijdens zijn leven: “Iedereen die een joggingbroek draagt, heeft de controle over zijn leven verloren.” Maar het kledingstuk werd steeds populairder en het wordt tegenwoordig door veel sterren gedragen. De joggingbroek heeft het zelfs geschopt tot de beroemdste catwalks zoals die van Tory Burch, Tommy Hilfiger, Saint Laurent en nog veel meer. Zelfs het beroemde mode- en lifestyle magazine Vogue noemt deze stijl “Home (Office) Couture” die je overal kunt dragen.

De joggingbroek is de laatste jaren sterk veranderd. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende modellen met verschillende stoffen. Hieronder stellen we u verschillende looks voor: 

Straight Fit Sweatpants

Laten we het eerst hebben over de klassieke sweatpants. Hij wordt meestal gedragen met coole sneakers en een casual hoodie. Het is gewoon een allrounder. Hij is bedoeld voor een casual streetstyle, maar ook als je lekker op de bank wilt relaxen of wilt sporten. Aan elke kant heeft hij een zakje, om je handen warm te houden als het koud is of om kleine dingen in te bewaren zoals je mobiele telefoon. 

Camo Cargo Joggingbroek

Deze broek is qua stijl anders dan ons vorige voorbeeld. De Camo Cargo Jogging Pants van Urban Classics herdefinieert de typische joggingbroek stijl vanaf de grond. Door het camouflagepatroon en de steekzakken op de pijpen ziet de broek er eenvoudig maar tegelijkertijd bijzonder en cool uit. Om hem ook perfect te laten zitten, is hij voorzien van een trekkoord, zodat hij individueel perfect aansluit op elke heup.

Corduroy joggingbroek:

De Urban Classics Corduroy joggingbroek is gemaakt van zacht fijn corduroy en zit supercomfortabel. Dit model heeft een casual vorm met licht schuine beennaden die aan de bikerstijl doen denken maar toch een sportieve totaallook geven. Hij is voorzien van elastische enkelboorden, knoop met tunnelkoord en steekzakken. Maak van de broek het hoogtepunt van je outfit en combineer hem met een effen wit T-shirt en laarzen.

Dit zijn 3 van onze suggesties als het gaat om sweatpants.  Ze zijn niet alleen om thuis in te chillen maar kunnen veel meer dan dat. De laatste twee modellen kun je ook naar je werk dragen, zelfs als het geen Internationale Sweatpantsdag is.

Als je meer modellen wilt bekijken, kijk dan gerust rond op onze website needen.nl en laat je inspireren door verschillende merken, stijlen en kleuren. Je kunt ook kijken op onze Instagram pagina @weareneeden en abonneer je om onze meest verse outfits automatisch aan je gepresenteerd te krijgen.

 

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top