Carnaval outfit ideeën

De geschiedenis en de oorsprong van Carnaval zijn onzeker. Elk jaar vieren we dit feest, dat historisch gezien een symbool was van een nieuw jaar en wedergeboorte, maar het was ook verbonden met het oude Rome in Italië. Ondanks de verschillen in de manier waarop deze dag wordt gevierd, is de gemeenschappelijke factor dat de straten vol hangen met prachtige en kleurrijke kostuums en dat de mensen energiek bewegen en dansen. Het is een deel van onze culturele identiteit. In de VS is New Orleans de belangrijkste stad waar carnaval wordt gevierd, in Italië is dat Venetië, maar het beroemdste festival ter wereld is het carnaval van Rio de Janeiro. Het maakt niet uit waar je bent, carnaval wordt gevierd met optochten, kostuums en kleurrijke uitingen.

Vandaag willen we bij Needen makkelijke en doeltreffende outfits voorstellen om deze dag met je familie en vrienden te vieren!

Kostuum voor hem: Crewneck en jeans + Make-up

Als u overweegt om een kostuum te kopen, dan moet u deze eenvoudig te maken outfit overwegen. Een uitgebreid kostuum gebruikt u maar één keer, terwijl deze crewneck gewassen kan worden en gebruikt kan worden voor uw dagelijkse outfit. Deze crewneck van Gildan is verkrijgbaar in 9 kleuren, u kunt degene kiezen die u het leukst vindt en deze bedrukken met een leuke afbeelding of ga voor een basic rood exemplaar en voeg make-up toe om de Joker na te doen! Als je die wedstrijd op school probeert te winnen, dan moet je dit idee eens overwegen!

 

Kostuum voor haar: Zwarte jurk en accessoires

De bekende prinsessenstijl wordt van oudsher gekenmerkt door een strakke taille en een lange jurk. Deze stijl is in de loop der jaren echter sterk geëvolueerd, en in de jaren ’20, toen het korset uit de mode raakte, werd de zwarte jurk een symbool van emancipatie voor de vrouw. Deze nieuwe stijl was eenvoudig en anders, met een lange jurk versierd met een klassieke ketting, oorbellen en handschoenen voor een zeer Daisy-geïnspireerde outfit.
Als u dit kostuum op een moderne manier wilt namaken, raden wij u deze damesjurk van Urban classics aan met transparante inzetstukken van netstof voor en achter. Het is gemakkelijk: u hoeft alleen maar een set te kopen met de accessoires die u nodig heeft en gebruik te maken van accentuerende make-up en u zult klaar zijn om carnaval te vieren! Bekijk op Needen de verscheidenheid aan jurken en accessoires die u kunt gebruiken om uw favoriete kostuum te creëren.

Kostuum voor kinderen: Een allround hoodie

Het is veilig om te zeggen dat het aantal grappige en pakkende kostuums dat je kunt kopen eindeloos zijn, maar deze keer willen we iets anders voorstellen voor je kleintje. Ons idee is om een nieuw kostuum voor uw kind te maken met deze allround hoodie van fruit of the loom. Gemaakt van 80% katoen. U kunt de capuchon naaien en zo veel verschillende dieren maken als u wilt voor een comfortabel en schattig kostuum. De hoodie is verkrijgbaar in 17 kleuren, dus of uw kind dit jaar nu een leeuw of een stripfiguur wil zijn, het kan allemaal. Ook de waarde van de handgemaakte artikelen is onbetaalbaar en het zal een kostbaar geschenk zijn voor uw kinderen.

We hebben je 3 makkelijke outfits laten zien die je kunt gebruiken als inspiratie voor dit carnaval! Laat ons weten wat je ervan vindt op @weareneeden en bekijk onze producten op Needen.nl!

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top