6 Manieren om een tijdloze klassieker te combineren: Jeans

Ja, bijna iedereen, zo niet iedereen, heeft een spijkerbroek in zijn garderobe. In de loop van de geschiedenis heeft het zich bewezen als een van de meest veelzijdige kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen.

Daarom gaan we je vandaag in deze blog 7 verschillende manieren laten zien om jeans te combineren, die voor u nuttig zullen zijn voor eindeloze gelegenheden. Tien outfits om trendy te zijn, zonder complicaties!

Met casual en eenvoudige jeans heb je niets anders nodig!

Wit T-shirt

Een wit shirt in combinatie met een spijkerbroek… De outfit die nooit teleurstelt! Een basic die we allemaal in onze garderobe hebben is het effen witte basic t-shirt, en zo niet, dan kun je deze op onze webshop vinden. Er zijn oneindig veel manieren om het aan te trekken, hetzij aan de binnenkant, hetzij aan de buitenkant, met een riem, enz. Het is een look die nooit faalt.

intentionally blank

Zeilstrepen

Een ander stuk dat we zeker ooit in onze kast hebben gehad en dat nooit uit de mode raakt: een zeemans-T-shirt, marineblauw en wit. Het is de perfecte combi om te dragen met jeans in elke gewenste kleur. U kunt dit soort t-shirts hier kopen.

Coltrui

Jeans met een goede trui zijn een van de meest tijdloze, comfortabele en stijlvolle combinaties. U kunt kiezen voor een donkere tint zoals zwart of grijs, voor een dagje op kantoor, of voor een vrolijke en opvallende kleur voor een middagje met vrienden.

Intentionally blank

Polo shirt

Polo-achtige shirts werden geboren als sport kledingstuk en vandaag de dag dragen we ze dagelijks, vooral mannen. Als je een formele look wilt hebben en tegelijkertijd casual, zijn poloshirts altijd een goede keuze, of ze nu met lange of korte mouwen zijn.

Winterjas

Als de winterse dagen voor de deur staan, past ook een jas bij een spijkerbroek, zoals deze. Van een klassieke parka, of een gabardine voor regenachtige dagen of een anorak voor koudere dagen tot leren jassen of wollen jassen.

 

intentionally blank

Sweatshirt

Tot slot geven we u een comfortabele uitstraling voor ontspannenen dagen. Zoals je je voor kunt stellen, is een basis sweatshirt altijd de beste optie. Kies de kleur die je het mooist vindt uit onze enorme collectie aan sweatshirts, combineer met je favoriete jeans en je bent klaar voor het gezellige weekend!

Jeans zijn onmisbaar in de garderobe van elke man en elke vrouw, ongeacht leeftijd en maat. Neem een kijkje op Needen.nl en je vindt alle stukken die je nodig hebt om een van deze outfits te creëren.

En u, welke look heeft uw voorkeur? Laat het ons weten op @weareneeden

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top