5 Looks met het klassieke witte blouse, geïnspireerd door beroemdheden 

Het witte shirt is een beruchte klassieker. Het werd in eerste instantie uitsluitend door mannen bij formele gelegenheden gedragen. In de loop der jaren heeft het echter zijn weg gevonden naar de vrouwen garderobe en is het nu een van de meest veelzijdige items ooit. Verkrijgbaar in een veelvoud van snitten, stoffen en kleuren is het tegenwoordig geschikt voor alle denkbare gelegenheden en altijd een uitstekende keuze.

Tal van vrouwelijke beroemdheden hebben geweldige outfits op basis van het klassieke overhemd gedragen. Kijk eens naar de volgende stijlen die je gemakkelijk kunt maken met een Needen blouse.

De overhemdjurk: gedragen door Emily Ratajkowski

De eerste blik die we willen laten zien is een eenvoudig wit blouse, gedragen als een jurk. Om de look te krijgen, koop je gewoon je blouse een paar maten groter en rol je de mouwen op. Deze look is ongelofelijk eenvoudig maar helemaal stijlvol! Het legt de nadruk op de benen en als je je lichaamsvorm wilt benadrukken, doe je gewoon een kleine riem om je middel zoals Emily. In combinatie met gouden sieraden en een paar witte sneakers krijg je een coole en elegante look die je dagelijks kunt dragen!

intentionally left blank

Gedragen als een jasje: gepresenteerd door Hailey Bieber

De volgende look bevat ook een oversized blouse, maar deze keer losgeknoopt als jasje. Draagbaar over vrijwel elke outfit zal het altijd je look upgraden! Voor een snelle styling combineer je een korte broek in een lichte tint, een crop top en hakken zoals Hailey. Je kunt ook spelen met de kleuren van je blouse, bij Needen houden we van een lichtblauw shirt! 

intentionally left blank

Gezellige Homewear: Gedragen door Rosie Huntington-Whiteley

De meeste meisjes houden ervan om de kleren van hun man te dragen voor een geweldige look. Vooral hoodies zijn een veelvoorkomend doelwit van vriendinnen als het gaat om het lenen van iets van je liefje. Een ander stuk dat je zou moeten overwegen om van je partner te stelen voor gezellige dagen thuis is zijn oxford shirt. Ze bieden niet alleen geweldig comfort, maar zorgen er ook voor dat je je sexy en op je gemak voelt, net als Rosie in Jason Statham’s shirt! 

Intentionally left blank

Casual daglook met jeans: getoond door Toni Garrn 

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige, maar stijlvolle outfit die u kunt dragen om te werken, kan deze look precies zijn wat u zoekt. Alles wat je nodig hebt is een wit getailleerd oxford shirt, een paar coole mamma-jeans en zwarte laarzen. Stop je shirt in de jeans en als je wilt, draag er een zwarte band bij. En daar heb je het: Een eenvoudige maar echt modieuze outfit. Om de supermodel look compleet te maken, draag je haar in een losse lage knot en plak het met eenvoudige make-up. Je bent nu klaar om te gaan!

intentionally left blank

De elegante kostuum-look: Gedragen door Emma Watson 

De laatste look die we willen laten zien is de klassieke combinatie van pak en shirt. Het is perfect voor formele gelegenheden of zakelijke afspraken en zeer veelzijdig. Om Emma’s look na te bootsen, stellen we u dit getailleerde, witte hemd met korte mouwen met knoopjes voor. Nu hoeft u alleen nog maar een klassiek zwart pak toe te voegen, lakleren hakken en uw haar in een knotje te knopen! Afhankelijk van waar je naartoe gaat, draag je gewoon rode lippenstift zoals Emma. 

Intentionally left blank

i

De looks die we je hebben laten zien zijn slechts een paar van de opties die beschikbaar zijn met een klassiek shirt. Heb jij al een Oxford shirt? Kijk dan eens naar ons enorme aanbod aan overhemden bij Needen.nl!

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top