Essentials voor een herfsttrip met de kinderen 

Als je erover denkt om met de kinderen naar buiten te gaan, dan is de herfst de perfecte tijd! De prachtige gekleurde bomen, de vallende bladeren die zo leuk zijn om mee te spelen en de temperaturen, die niet te warm of te koud zijn. Dus om uw reis perfect te maken voor het hele gezin, stellen wij u enkele producten voor die u kunt vinden op Needen.nl!

Voor de kinderen

Hoe mooi het herfstweer ook kan zijn, we weten allemaal dat het soms een beetje wispelturig is. Dus om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor elk soort weer, stellen we voor dat je de kinderen met lagen aankleedt. 

Ten eerste denken we dat dit schattige, gestreepte T-shirt overal onder past en perfect is voor het geval dat de zon tevoorschijn komt. Daarbovenop, dit sweatjack met capuchon. Het is zo gemakkelijk voor de kinderen om zelf aan en uit te trekken door de rits als de weersomstandigheden veranderen. Het wordt geleverd in een breed scala aan kleuren, zodat jongens en meisjes het kunnen dragen in hun favoriete kleur! 

En voor het geval je een hele koude dag zou kunnen krijgen, kunnen ze dit lichtgewicht donsjack boven op het geheel dragen. Het is winddicht en waterafstotend, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kinderen altijd warm en veilig zijn. Het is verkrijgbaar in vele verschillende kleurencombinaties en de rits maakt het voor de kinderen weer gemakkelijk om het zelf aan te trekken. 

Voor de moeders 

Natuurlijk willen we niet alleen dat de kinderen de juiste kleding hebben, maar ook de ouders! 

Dus voor de moeders, tantes en oma’s stellen we deze zachte, gewatteerde jas voor die super comfortabel is en je warm houdt. Het getailleerde silhouet geeft je outdoor outfit een vrouwelijk tintje en als het te warm wordt, kun je het gemakkelijk om je middel dragen dankzij het lichte gewicht. Om ervoor te zorgen dat je handen vrij zijn en dat je altijd klaar bent om met de kinderen te spelen, raden we je onze Belt Bag aan, die perfect over je schouder kan worden gedragen en precies de juiste hoeveelheid ruimte heeft om al je belangrijke spullen te dragen. 

Om de reis extra gedenkwaardig te maken, neem je deze superschattige sleutelhangers mee – je kinderen kunnen ze aan hun riemlus dragen of op een rugzak leggen – zo hebben ze altijd een kleine herinnering aan je herfst tripje. 

Voor de papa’s

We weten allemaal, dat als je kinderen hebt, je altijd een behoorlijke uitrusting nodig hebt, vooral voor een uitstapje naar buiten! Misschien wil je wel snacks, drankjes, een favoriet speeltje en nog veel meer spullen meenemen. Dus om ervoor te zorgen dat u geen problemen heeft met het meenemen van dit alles, is deze Pro Rugzak een must voor uw familievakantie. De stof is waterafstotend en heeft gevoerde schouderbanden om gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de vele vakken en secties, is het super gemakkelijk voor om je spullen te organiseren. 

En net als voor de rest van het gezin, willen we ook dat je weerbestendig bent! Dus dit gewatteerde jack is een must-have om mee te nemen op reis. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en geeft je een sportieve look met zijn slanke pasvorm. De voorzakken met ritsen zijn superhandig en de capuchon is verstelbaar. Net als het damesjack is het zeer licht van gewicht, zodat je het gemakkelijk kunt dragen om je middel.

Met deze spullen kan niets je familie-uitstapje in de weg staan! Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Needen.nl. Wat zijn uw benodigdheden voor een uitstapje met de kinderen? Laat het ons gerust weten en deel je look op ons Instagram-account @weareneeden!

Posts created 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top