Bekijk Resultaten
14 results.
Verfijn uw selectie
Koop

GrBasics Gildan T-shirts

bij Needen Nederland

Het merk Gildan

Gildan, een Canadees bedrijf met hoofdkwartier in Montreal, begon zijn activiteiten als een klein familiebedrijf en groeide geleidelijk uit tot een van de wereldleiders op het gebied van kledingproductie en marketing. Gildan kleedt iedereen, volwassenen en kinderen, mannen en vrouwen, de grote verscheidenheid aan snitten en maten maakt het mogelijk voor iedereen. Ook het kleurenpalet is zeer gevarieerd: warme of koude tinten, felle of subtiele tinten, klassieke of opzichtige kleuren, er is voor elk wat wils en voor elk wat wils. De kledingstukken zijn grotendeels verenigd, om tijdloos en basic te blijven maar ook om je wensen naar personalisatie de vrije loop te laten. Het merk positioneert zich voornamelijk in de sportmarkt en biedt comfortabele snitten, basic designs en een sportieve look.

De kwaliteit staat op het rendez-vous op elk van de producten! Het merk maakt er een erezaak van om alle details van je toekomstige kleding nauwkeurig onder de loep te nemen. Snijden, snijden, afwerken, niets wordt aan het toeval overgelaten. Elk product volgt kwaliteits- en uniformiteitsnormen, om u altijd het best mogelijke kledingstuk te bieden, tegen de beste prijs.

Voor bedrijven of particulieren

Ontdek op NEEDEN de selectie Gildan t-shirts die we speciaal voor jou hebben gemaakt! Wij laten u profiteren van aantrekkelijke en dalende prijzen voor al uw aankopen van t-shirts in bulk. Of u nu een bedrijf of een vereniging bent, als u bijvoorbeeld uw sportbadges, uw evenementslogans of uw bedrijfslogo wilt bedrukken, is de Gildan t-shirt de ideale kandidaat. Het comfortabele materiaal leent zich goed voor personalisatie en de verschillende aangeboden snitten en maten maken het mogelijk om elk silhouet te accentueren. Als particulier kunt u ook kiezen voor een eenheidsaankoop en profiteren van de knowhow van het merk met een tijdloos en basic t-shirt dat onder alle omstandigheden kan worden gedragen. Naar de sportschool gaan om je sessie te doen, een basketbalwedstrijd met je vrienden te zien of gewoon een onderlaag onder je favoriete trui te dragen, alle situaties lenen zich ervoor. Wacht niet langer om het Gildan t-shirt te kiezen dat je nodig hebt, de kwaliteit en lage prijzen kunnen je alleen maar tevreden stellen.

Afwerkingen, sneden en materialen ontworpen voor jou

In de mode telt elk detail, zelfs meer als het gaat om een ​​basic, een tijdloos item, een essentieel kledingstuk om in je garderobe te hebben. Het moet onberispelijk zijn. Dit is het geval met Gildan t-shirts. Materiaalkeuze, gewicht, stiksels, afwerkingen bij de taille of mouwen, niets wordt aan het toeval overgelaten. Op het niveau van de kraag wordt het aanbod bijvoorbeeld opgesplitst in ronde kraag, vierkante kraag of brede halslijn, om aan al je wensen te voldoen en je het comfort te garanderen dat je verdient. De stof is gemakkelijk te onderhouden en doorstaat de tand des tijds, want ja, stijl is belangrijk, maar duurzaamheid ook. Comfort en functionaliteit zijn nog steeds de kenmerken van Gildan t-shirts. Maak uw keuze tussen dames-T-shirts die speciaal zijn ontworpen om vrouwelijke morfologieën te benadrukken, heren-T-shirts met een rechtere snit of unisex-T-shirts die voor iedereen passen. Lange of korte mouw, felle kleur of tijdloos wit, welk Gildan t-shirt kies jij?