Bekijk Resultaten
68 results.
Verfijn uw selectie
Koop

GrBasics Westford mill Tassen

bij Needen Nederland

Het merk Westford Mill

Westford Mill is de perfecte combinatie tussen stijl en duurzame ontwikkeling. Het bedrijf produceert tassen in alle stijlen, maten en formaten. Door hun sterke betrokkenheid bij het milieu is het een referentiemerk geworden op het gebied van ecologisch ontworpen tassen. Wie u ook bent, bedrijf of individu, als u zich zorgen maakt over de ecologische voetafdruk van de producten die u consumeert, vindt u snel wat u zoekt met Westford Mill-tassen. Het merk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat al zijn producten op een ethische en duurzame manier worden ontworpen, volgens strikte en toegewijde specificaties. Het resultaat zijn intelligent doordachte tassencollecties, die stijl en ecodesign combineren, voor ieders plezier. De tassen zijn zorgvuldig ontworpen, de materialen zorgvuldig gekozen en er is ook een assortiment gemaakt van biologisch katoen. Als je plastic uit je dagelijkse leven wilt bannen door duurzame en kwaliteitsproducten te kopen, dan weet je zeker dat Westfort Mill je zal verleiden. En omdat het consumeren van verantwoorde modeproducten geen zorgen hoeft te zijn voor je portemonnee, biedt het merk tassen aan tegen lage prijzen. De eenheidsprijs daalt ook als u uw Westford Mill-zakken in bulk koopt. Dit kan erg voordelig zijn als u bijvoorbeeld een tas wilt personaliseren met uw bedrijfslogo of voor een bepaald evenement.

Ontdek onze selectie Westford Mill-tassen speciaal op NEEDEN, om zonder verder uitstel te ontdekken!

Westford Mill-tassen: basic en praktisch

Wat je ook nodig hebt, je vindt vast en zeker een Westford Mill-tas die aan je verwachtingen voldoet. Het merk heeft vrijwillig gevarieerde en complementaire producten ontwikkeld om u te begeleiden bij al uw gebaren en uw dagelijkse uitstapjes. Ontdek bijvoorbeeld de kleinere modellen zoals accessoiretassen, katoenen zakjes of kleine Westford Mill zakjes met trekkoord. Hierin kun je je toiletspullen, je make-up, je sieraden of alle kleine accessoires opbergen die je maar wilt. Om mee te nemen als toilettas of om in de bodem van de tas te stoppen met al je dagelijkse benodigdheden, deze kleine Westford Mill-tassen zijn gewoon perfect. Er is ook de draagtas of de boodschappentas, verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel qua kleuren, maten als materialen. Deze tassen van Westford Mill kunnen je overal vergezellen: om boodschappen te doen in de supermarkt, boodschappen te doen met je vrienden of ergens heen te gaan voor een dag of twee. De draagtas is ideaal omdat je er al je spullen in kwijt kunt en in elke situatie kan worden gebruikt. U kunt een model kiezen dat over de schouder of op de schouder kan worden gedragen, afhankelijk van uw voorkeuren voor comfort en bruikbaarheid. Voor werk, winkelen, reizen, adopteer de Westford Mill-tas die je nodig hebt! De aangeboden kleuren zijn lichte en zachte kleuren, en de jute modellen zullen je een zeer modieuze natuurlijke stijl geven.

Westford Mill-tassen kunnen afzonderlijk of als set worden gekocht. Of u nu een bedrijf of een particulier bent, u kunt dus vinden wat u zoekt. Zodra uw tas is gekocht, kunt u deze personaliseren door het ontwerp van uw keuze te bedrukken of te borduren. De tassen zijn bewust eenvoudig van stijl en kleur om het gewenste maatwerk te realiseren.